Meer weten over de beschikbare subsidies?

Subsidieregeling veiligheid kleine bedrijven

Er is door de overheid een zeer interessante subsidie regeling van kracht welke het mogelijk maakt uw bedrijf beter te beveiligen o.a. door middel van camerabewaking. De subsidie bedraagt 50% van de investering tot een maximum van €1.000,-. Lees hieronder hoe deze subsidie werkt.

SUBSIDIE IN 2014

Ook in 2014 kunt u bij Pro Camerabewaking terecht voor hulp bij Subsidieregelingen. Wij nemen alle werkzaamheden hiervoor uit handen en zorgen ervoor dat alles wordt geregeld! Wij helpen u ook met de voorfinanciering van het subsidiegedeelte. Hierdoor betaald u enkel het deel welke u zelf dient te betalen (veelal 50% van de investering).

VEILIGHEID KLEINE BEDRIJVEN

Pro Camerabewaking is, als landelijk erkend beveiligingsbedrijf (VEB), partner in een zeer interessante subsidie regeling. Het gaat hierbij om de “Veiligheid Kleine Bedrijven” regeling welke valt onder het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De regeling is bedoeld om MKB ondernemers te helpen hun bedrijf beter te beveiligen. Dit geldt zowel voor ondernemers met een bedrijfspand als ondernemers welke hun bedrijf vanuit huis bedrijven.

AANMELDEN VOOR DE REGELING

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden binnen deze regeling, dan kunt u aanspraak maken op 50% subsidie op de volgende maatregelen:

  • Subsidie op camerabewaking
  • Subsidie op inbraakalarmsystemen
  • Subsidie op kluizen en waardekasten
  • Subsidie op hang en sluitwerk
Wilt u dat uw bedrijf wordt aangemeld voor de subsidieregeling, bel ons dan op telnr. 040-2029554.

Heeft u nog vragen?

wij staan u graag te woord via mail of telefoon

040-2029554

Welkom!

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes!