Camerabewaking voor een veilig gevoel

Camerabewaking is de oplossing voor het opsporen van inbraak, diefstal en vandalisme

Iedere dag stijgt het gevoel van onveiligheid in onze maatschappij door alle nare dingen waarmee wij dagelijks worden geconfronteerd in onze omgeving. Dit is een van de redenen waarom veel particulieren en bedrijven kiezen zichzelf beter te beveiligen door het aan laten leggen van een goed camerabewakingssysteem.

Camerabewaking is de meest efficiënte bij het actief bewaken en tijdens het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme.

Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wie de dader is.

De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera’s geeft u een absoluut veilig gevoel in uw privé woning, winkel of bedrijf.

Verschil tussen Analoog (SD) en Digitaal (HD) systeem

Bij een analoog camerasysteem wordt gebruik gemaakt van COAX kabel, zoals we die kennen van analoge televisie. Indien er gebruik wordt gemaakt van camera’s met 700 TV lijnen (maximaal 0,3 megapixel) krijgt men het beeld zoals onderstaand op foto 1 te zien:

Analoog CCTV

Een digitaal IP camerasysteem wordt aangelegd met UTP netwerk kabel. Hierdoor kan men veel hogere kwaliteit beelden krijgen. Tegenwoordig installeren wij uitsluitend full hd camerasystemen. Als voorbeeld hier een screenshot van een HD camera.

Digitaal IP cctv

Heeft u nog vragen?

wij staan u graag te woord via mail of telefoon

040-2029554

Welkom!

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes!