De beste bescherming voor de scherpste prijs!

Pro Camerabewaking staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere afspraken wat betreft de prijs. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt.

De criminaliteit loopt de spuigaten uit en ook lezen/horen we steeds meer berichten uit de media dat overvallers op steeds brutalere wijze hun misdaden begaan. Onderzoek in de diverse media maakt duidelijk dat wanneer u beschikt over een goed beveiligingssysteem, de kans dat u slachtoffer wordt aanzienlijk verkleint. Of het nu een Camerasysteem, een intercom, een goed alarmsysteem of een combinatie van meerdere onderdelen bij elkaar moet zijn, onze opgeleide adviseurs zorgen dat u de juist keuze maakt waar u jaren plezier van zult ondervinden.

Live-view---Pro-camera
Wij hebben een uitgekiend assortiment van producten welke wij zelf hebben getest en waar wij ook volledig achter staan. Hierbij is gekozen voor een breed assortiment van eenvoudige basisproducten tot geavanceerde producten voor ‘high risk’ situaties. Heeft u specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld  camera’s met kentekenregistratie of bestuurbare camera’s met intelligentie, laat het ons weten. Wij brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden.
Een ding is zeker: U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, professionele kwaliteit en onze hoge inzet op het gebied van service waardoor iedere klant een tevreden klant blijft!

Bekijk nu onze speciale site over Live View: www.overvalpreventie.com

Heeft u nog vragen?

wij staan u graag te woord via mail of telefoon

040-2029554

Welkom!

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes!