Professionele alarmsystemen van Pro Camerabewaking

KWALITEIT!

Pro Camerabewaking levert alarmsystemen in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan eenvoudige draadloze oplossingen waarbij uw woning of bedrijfsruimte wordt beveiligd en waarbij u zelf op uw mobiel geïnformeerd wordt, tot geavanceerde hoog risico systemen verbonden aan meldkamer en bewakingsdiensten.

Wij zijn een landelijk erkend beveiligingsbedrijf (VEB) en beschikken over de hoogste erkenning. Zodoende kunnen wij helpen u te beveiligen in alle risicoklassen (VRKI klasse 1 t/m klasse 4).
Tot en met klasse 2 is het in veel gevallen toegestaan om te werken met een draadloos alarmsysteem. Vanaf klasse 3 moet een alarmsysteem bedraad worden aangesloten.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig alarm voor uw woning of naar een geavanceerd systeem welke voor uw verzekering met een certificaat moet worden opgeleverd, het is allemaal mogelijk!

BREID UW ALARMSYSTEEM UIT MET VELE HANDIGE MOGELIJKHEDEN

De huidige alarmsystemen zijn zeer geavanceerd. Zo is het mogelijk om diverse onderdelen aan uw alarmsysteem te koppelen zoals:

  • Foto detectoren;
  • Domotica toepassingen;
  • Deuren / roldeuren openen en sluiten via uw app;
  • Hitte- en rookmelders;
  • Gasdetectors;
  • Water overloopdetectors;
  • Koppeling met bewakingscamera’s (LIVE VIEW);
  • Draadloze noodknoppen voor paniekmelding.

GSM BEDIENING

De door ons gebruikte inbraak alarmsystemen beschikken over de mogelijkheid bepaalde functies te bedienen via uw mobiele telefoon. Gebruikt u een smartphone, dan zijn er mogelijkheden om uw alarmsysteem m.b.v. een handige app te bedienen. U kunt bijvoorbeeld op afstand via uw mobiel uw alarm in-/uitschakelen. Ook het op afstand toegang verlenen van bijvoorbeeld een leverancier door op afstand het alarm uit te schakelen en bijvoorbeeld de roldeur te openen is eenvoudig door ons te realiseren.

MELDKAMER & INSTALLATIE

Wilt u de zekerheid dat er altijd adequaat wordt gereageerd op een inbraak? In dat geval is het verstandig om uw alarmsysteem te laten koppelen aan de meldkamer. De meldkamer staat 24/7 in verbinding met uw alarmsysteem en wordt beheert door gecertificeerde medewerkers. Binnen enkele seconden na een inbraak ontvangt de meldkamer een melding van uw alarmsysteem.  Na het ontvangen van een dergelijke melding worden direct gepaste maatregelen genomen. U kunt hierbij denken aan het bellen van de hulpdiensten zoals de brandweer bij brand of het inlichten van de politie tijdens een inbraak.Securitas-meldkamer

Wist u dat we ook uw bewakingscamera’s kunnen koppelen aan de meldkamer? Met deze techniek kijkt er bij een alarm of paniekmelding iemand live mee. Als het nodig is kan de meldkamer de beelden met één druk op de knop doorzetten naar de Politie.

CERTIFICERING

Voor veel bedrijven is een eis van de verzekering dat er een gecertificeerd alarmsysteem wordt geplaatst in het pand.VEB

Vaak is het zo dat een verzekeraar vraagt of wij, als erkend beveiligingsbedrijf, voor u de risicoklasse gaan bepalen. Dit doen volgens de landelijk vastgestelde regels (VRKI).
Hierbij is ons uitgangspunt om u zo kostenefficiënt mogelijk optimaal te beveiligen!

GRATIS ADVIES OP MAAT

Bij Pro Camerabewaking bent u verzekerd van een gedegen advies van een van onze adviseurs op locatie. Onze adviseurs zijn gediplomeerd beveiligings-technicus. Zij zijn goed opgeleid en beschikken over optimale productkennis wat resulteert in een gedegen advies. Hierdoor bent u verzekerd dat u kiest voor het juiste systeem waar u jarenlang plezier en comfort van zult ervaren!

Foto: De demo koffers welke onze adviseurs gebruiken om op locatie een demo te geven

IMG_20150519_072409

Meer weten of direct een vrijblijvende afspraak maken? Bel dan direct met ons kantoor  bereikbaar op telnr. 040-2029554.

Heeft u nog vragen?

wij staan u graag te woord via mail of telefoon

040-2029554

Welkom!

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes!