VKB subsidie

U wilt als kleine ondernemer uw bedrijf beter beveiligen tegen inbraak of fraude? Dan is er tot 1000 euro subsidie beschikbaar als u nog dit jaar veiligheidsmaatregelen neemt!

De subsidie is ingesteld om de veiligheid van kleine bedrijven (VKB) te stimuleren. U komt er alleen voor in aanmerking als u een veiligheidsscan laat uitvoeren door een aangewezen VKB-adviseur én op basis van die uitkomst een investering doet.

Goed om te weten: u kunt hiervoor bij Pro Camerabewaking terecht!

 

U heeft Adobe Acrobat reader nodig om de folder te bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

 

WAT DOEN WE VOOR U?

Pro Camerabewaking is een landelijk erkend beveiligingsbedrijf. We helpen u met de benodigde veiligheidsscan, doen uw subsidieaanvraag én geven goed advies over de mogelijkheden. Denk aan: camerabewaking, een alarminstallatie, kluizen of gecertificeerd hang- en sluitwerk.

 

MAAK EEN AFSPRAAK EN PROFITEER OOK!

Wist u dat u dankzij deze subsidieregeling al voor 800 euro een compleet camerasysteem inclusief montage kunt aanschaffen? Alle mogelijkheden vindt u terug in onze brochure die u hier kunt downloaden. De subsidie bedraagt 50% op uw investering, tot een maximum van 1000 euro.

Wilt u na het lezen meer informatie? Of de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek bespreken? Neem dan contact op met Pro Camerabewaking.

Bent u er al uit en kiest u voor meer veiligheid in uw bedrijf? Maak dan direct en geheel gratis een afspraak voor uw veiligheidsscan!

 

EEN VEILIG GEVOEL, EEN ZORGELOZE WERKPLEK!

Pro Camerabewaking staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten. We hebben professionele installateurs in huis en geven helder advies. Welke ondernemer we ook helpen, we gaan altijd voor de beste beveiliging tegen de scherpste prijs. Zo waarborgen we uw groei én veiligheid!

Ons motto: Een veilig gevoel, een zorgeloze werkplek! Dat wilt u toch ook?

Heeft u nog vragen?

wij staan u graag te woord via mail of telefoon

040-2029554

Welkom!

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes!